Adventskalenders

Adventskalenders

L´Occitane

Dit jaar zitten de adventskalenders van L´Occitane vol met producten voor het lichaam en het gezicht. Tevens zijn onze nieuwste producten erin te vinden.

Verschillende soorten kalenders

Onze kalender A Tale from L´Occitane ziet eruit als een waar sprookjesboek en vertelt ons alles over het rijke en boeiende ecosysteem van de Provence. De bekende wijnstreek in het Zuidoosten van Frankrijk. Vooral de geur van de amandelboom komt goed tot zijn recht in deze kalender. De kalender vertelt ons het verhaal vanaf 1956 tot nu. Over hoe het merk de gewaagde gok heeft genomen om opnieuw te gaan werken met een boom die lang in de vergetelheid was geraakt. En dat om jouw zintuigen te verwennen!

Dream Calender

Onze Calender zit vol met magische en heerlijke verrassingen. Het is een verhaal vol ontdekkingen. De ontdekkingsreis bestaat uit maar liefst 24 dagen en vakjes zodat je wel een tijdje onderweg bent.

Ontdek je favorieten producten opnieuw

Twee adventskalenders brengt L´Occitane op de markt rond de kerstdagen. In deze twee kalenders zitten drie fantastische collecties met allerlei cadeautjes die een eerbetoon brengen aan de natuur in een feestelijke en kleurrijke stijl!

Honey Harvest, Classic Shea en Festive Garden

In bovenstaande collecties keren steeds de kleuren oranje, blauw en roze terug zodat er met dit pallet van kleuren tijdens de feestdagen een ware regenboog van kleuren kan worden gemaakt.

De lippenbalsem, body creme en handcreme met karité zorgen ervoor dat je deze Kerst heel dicht bij de echte kerstman in de buurt komt.

Want de natuur is de Kerstman in wie we altijd blijven geloven.

Kerstman

Bij L´Occitane geloven we al meer dan veertig jaar in de kracht van de kerstman. Zij gekte inspireert ons en zijn geheimen zien we als schatten waaruit we onze cadeaus kunnen distilleren. Onze Kerstman is geweldig, dynamisch en een beetje gek. Hij is niet rood of groen, maar juist heel kleurrijk. Net als wij is hij vrolijk, maar een beetje gek en soms pittig. Achter al onze cadeaus gaat de ziel an deze excentrieke Kerstman schuil. Hij geeft deze Kerst een vrolijke en gekke twist.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *