Privechef

Afgelopen maand was mijn moeder jarig. Ter ere van haar verjaardag kwam Bolle van de keuken langs om aan huis enkele heerlijke gerechten voor haar en haar bezoek te bereiden. De jonge kok kwam via Surinaamskokenmetjen.nl in contact met Jessica en toen was een afspraak snel geregeld.

Naam en faam

De jonge kok heeft de laatste jaren naam gemaakt bij bekende en minder bekende Nederlanders.

Hij zag dit verjaardagsfeestje als een uitstekende mogelijkheid om zijn content omtrent zijn werk als kok te vergroten.

Bolle van de keuken is een kok die zijn werk serieus neemt en een sfeer weet te creëren waarbij de gasten in eigen huis zich op hun gemak voelen.

Eerst voelt het even vreemd dat iemand anders jouw keuken overneemt, maar na een paar minuten is dit gevoel verdwenen en het enige wat je vanaf dat moment hoeft te doen is: genieten!

Gerechten

Als voorgerecht kregen we een heerlijke pittige, romige tomaten-paprikasoep voorgeschoteld. Vervolgens werd als hoofdgerecht een Bulgur salade met gebakken lamskoteletten en pittige garnalen geserveerd.

Het toetje bestond uit ijstrio met oreokoek. Het eten was verrukkelijk!

IJstrio met Oreokoek

Voordelen

De voordelen van een chef aan huis is dat je als het ware gast in je eigen huis bent. Daarnaast hoef je nergens naartoe te reizen. En tevens is iedereen in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving. Ook met kinderen is het bezoek van een privé chef ideaal want indien nodig kunnen ze gewoon gaan slapen wanneer ze moe zijn. De enige voorbereiding die ik heb moeten treffen was het samen inkopen van de boodschappen met Bolle van de keuken.

Paul Geertsma

Paul Geertsma

Hallo, Ik ben Paul Geertsma, 31 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Ik heb na de basisschool 2jaar lang havo/vwo gedaan. Uiteindelijk de oude mavo4 afgerond. Hierna internationale handel/groothandel gestudeerd op het mbo niveau 4. Vervolgens de sociale kant gekozen en de pabo in Zwolle afgerond van 2005 t/m 2010. Ik heb een brede interesse in lesgeven, maar ben ook verslaggever geweest en journalist voor voetbalvereniging Zeerobben in Harlingen. Heb een ruime ervaring met voorbeschouwingen, artikelen schrijven en verslag doen als radioverslaggever voor de lokale omroep radio stad Harlingen. Tevens fanatiek hardloper. Groet, Paul Geertsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube