Het moment dat ik besloot om een eigen boek te schrijven én zelf uit te brengen, ging gepaard met veel vragen.

Dagelijks ontvang ik regelmatig de vraag:

Hoe pak je het aan om een eigen boek uit te brengen.

Om die reden lijkt het me leuk om jullie in een reeks business artikelen hier meer over te vertellen.

Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik tijdens mijn journey het e.e.a. het afgelopen jaar geleerd heb.

Heb jij vragen of suggesties?

Mail ze gerust naar: info@by-jen.nl

 

 

 

 

 

Jen

Jen

Hi, mijn naam is Jennifer Jessica. Ik ben moeder van 2 jongens. Djenro Sky (10) & Fender River (bijna 2) In 2014 ben ik begonnen met vloggen op Youtube Channel: Blackbeautylifestyle. Nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Ik ben auteur van het: Surinaams koken met Jen kookboek. Eind 2018 lanceerde ik mijn eerste kookboek. Op deze site en www.surinaamskokenmetjen.nl blog ik. Verder help ik bedrijven, artiesten en merken opweg. Ik neem jullie graag mee in mijn wereld als ambitieuze moeder. Ik wens jullie heel veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube