Prachtig nieuws op deze maandag.

The Duke and Duchess of Sussex hebben mooi nieuws.

Meghan Markle & prins Harry verwachten dit najaar hun eerste kindje.

Meghan is momenteel 12 weken zwanger.

Het kindje zal de zevende in de lijn van de troonopvolging zijn.

Wij feliciteren ze met dit mooie nieuws en wensen ze een voorspoedige zwangerschap toe!

 

Jen

Jen

Hi, mijn naam is Jennifer Jessica. Ik ben moeder van 2 jongens. Djenro Sky (10) & Fender River (bijna 2) In 2014 ben ik begonnen met vloggen op Youtube Channel: Blackbeautylifestyle. Nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Ik ben auteur van het: Surinaams koken met Jen kookboek. Eind 2018 lanceerde ik mijn eerste kookboek. Op deze site en www.surinaamskokenmetjen.nl blog ik. Verder help ik bedrijven, artiesten en merken opweg. Ik neem jullie graag mee in mijn wereld als ambitieuze moeder. Ik wens jullie heel veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube