Mix & Match bij Hema

Mix & Match bij Hema

Hema heeft voor het kerstdiner de keuze uit maar liefst dertien kerstgerechten die je kunt combineren tot jouw ideale kerstdiner. Hiervoor hoef je geen uren in de keuken te staan om het diner voor te bereiden. Alle gerechten zijn heel gemakkelijk te bereiden en staan binnen no time op tafel. Verras je vrienden en familie met bijvoorbeeld kreeftensoep en stoofperen met kaneel of laat ze genieten van een sappige kogelbiefstuk met pepersaus. Je kunt kiezen uit voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten met drie verschillende wijnen. Zo maak je het kersdiner helemaal compleet.  

Lekkere wijnen

Nog op zoek naar heerlijke bijpassende wijnen voor bij het diner? Hema heeft een ruim assortiment. Dat kan met de verschillende wijnen in 50cl flessen. Een niet alledaagse maatvoering die met vier glazen wijn ideaal is om bij elke gang een andere bijpassende wijn te schenken. Er zijn drie verschillende wijnen geselecteerd die horen bij de Mix & Match. Een Merlot (50cl), Sauvignon Blanc (50cl) en een heerlijke sprankelende Cava Copa Sabia Brut (0,2L).

Borrelen met kerst

De feestdagen staan natuurlijk in het teken van gezellig proosten met familie of vrienden. Heerlijke borrelhapjes mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

HEMA breidt in de feestmaand december haar assortiment uit met heerlijke vis- , vlees – en vegetarische borrelhappen.

Een prachtig gevulde borrelplank is met deze ambachtelijke HEMA producten snel gemaakt. Zo kom je op de borrelplank de volgende heerlijke producten tegen: gehaktballetjes, grillworst, mini – gehaktbroodjes met oude kaas, stoofpotjes en heerlijke mini gehaktballetjes met cranberry. Smullen maar!

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit en een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten. Deze zijn te vinden in de meer dan 750 winkels in 10 landen die verspreid zijn over twee continenten. HEMA telt ruim 19.000 medewerkers.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *