Nachos met pulled chicken

Print Recipe
Nachos met pulled chicken
Nachos uit de oven met pulled chicken voor 2 personen als borrelhap.
Prep Time 20 minuten
Cook Time 10 minuten
Passive Time 30 minuten
Servings
personen
Ingredients
Prep Time 20 minuten
Cook Time 10 minuten
Passive Time 30 minuten
Servings
personen
Ingredients
Instructions
  1. Voor de guacamole: Halveer de avocado en verwijder de pit. Prak het vruchtvlees fijn.
  2. Voeg citroensap peper en zout toe naar smaak. Optioneel kan er knoflook toegevoegd
  3. Snijd de ui in blokjes en de tomaat ook
  4. Verwijder het vruchtvlees van de tomaten.
  5. Voeg de ui en de tomaat toe aan de avocado en meng dit door elkaar. Als laatste kun je een klein beetje creme fraise of griekse yoghurt toevoegen aan je guacamole om verkleuring tegen te gaan en om het romiger te maken. Als garnering kan je wat koriander toevoegen.
  6. Nacho's: Kook de kipfilet uit en pluis deze en marineer met kipkruiden of met BBQ saus.
  7. Vet de ovenschaal in met een klein beetje olie. Verdeel de helft van de chips over de bodem.
  8. Bedek de chips met een laagje geraspte cheddar, geraspte kaas en ui en optioneel jalapeno.
  9. Bedek deze laag me nog een laag chips en herhaal de kaas en ui.
  10. Daar bovenop komt de pulled chicken en nog een laagje kaas.
  11. Verwarm de nacho’s in de oven voor 10 min op 180 graden.
  12. Garneer met koriander en bosui.
Recipe Notes

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *