Nachos met pulled chicken
Nachos uit de oven met pulled chicken voor 2 personen als borrelhap.
Servings Prep Time
2personen 20minuten
Cook Time Passive Time
10minuten 30minuten
Servings Prep Time
2personen 20minuten
Cook Time Passive Time
10minuten 30minuten
Ingredients
Instructions
  1. Voor de guacamole: Halveer de avocado en verwijder de pit. Prak het vruchtvlees fijn.
  2. Voeg citroensap peper en zout toe naar smaak. Optioneel kan er knoflook toegevoegd
  3. Snijd de ui in blokjes en de tomaat ook
  4. Verwijder het vruchtvlees van de tomaten.
  5. Voeg de ui en de tomaat toe aan de avocado en meng dit door elkaar. Als laatste kun je een klein beetje creme fraise of griekse yoghurt toevoegen aan je guacamole om verkleuring tegen te gaan en om het romiger te maken. Als garnering kan je wat koriander toevoegen.
  6. Nacho’s: Kook de kipfilet uit en pluis deze en marineer met kipkruiden of met BBQ saus.
  7. Vet de ovenschaal in met een klein beetje olie. Verdeel de helft van de chips over de bodem.
  8. Bedek de chips met een laagje geraspte cheddar, geraspte kaas en ui en optioneel jalapeno.
  9. Bedek deze laag me nog een laag chips en herhaal de kaas en ui.
  10. Daar bovenop komt de pulled chicken en nog een laagje kaas.
  11. Verwarm de nacho’s in de oven voor 10 min op 180 graden.
  12. Garneer met koriander en bosui.
Recipe Notes