Sin Jah in Leeuwarden

Sin Jah in Leeuwarden

De entree bij Aziatisch Restaurant Sin Jah is typisch Chinees met statige letters aan de buitenkant van de gevel die je meteen in Aziatische sferen onderdompelen. Hoe traditioneel het er buiten uitziet zo modern is de aankleding van het geheel binnen. 

Wij nemen plaats aan een ronde tafel voor drie personen en voelen ons meteen welkom en op ons gemak wanneer we vriendelijk welkom worden geheten door een van de vele vriendelijke medewerkers. We krijgen een heerlijk welkomstdrankje en hierna krijgen we ook kleine digitale instructie over het gebruik van een tablet? Ja, inderdaad een tablet.

Niet dat we zijn gekomen om twee uur lang te gaan gamen, maar het betreft hier de uitleg over hoe we per ronde maximaal twaalf gerechten kunnen bestellen. Na wat geswipe van links naar rechts is het ons meteen duidelijk hoe het apparaat werkt en kunnen we voorzichtig onze eerste bestellingen doorgeven. 

Wij kiezen als gezin voor alles wat Sin Jah ons te bieden heeft. Dit loopt uiteen van hele verse sushi tot gewokte groenten. De sushi is luttele minuten daarvoor nog vers gemaakt en daar is de smaak ook naar, verrukkelijk!

Andere toppers van het menu zijn de grote garnalen die heerlijk krokant en niet vet zijn! Ook de zalm die op de plaat is gebakken valt van versheid bijna uit elkaar voordat hij in onze magen verdwijnt. Ook de cheesy beef mag bij een bezoek aan Sin Jah niet ontbreken. 

Ook aan de vegetariërs is gedacht want per ronde kan men ook de nodige groenteloempia´s bestellen. Wie een liefhebber is van friet, rijst en bami komt ook aan zijn trekken want er zijn verschillende porties rijst, bami en mie verkrijgbaar.

Aan de jeugd is ook gedacht want patat kan in twee vormen worden gegeten. De Franse frietjes en de zoete aardappelfrietjes verschijnen regelmatig als gekozen item op ons tablet. 

Alhoewel  de medewerker aangaf dat we vijfmaal een bestelling mochten verzenden is het uiteindelijk voor ons gestopt bij ronde drie. De ogen waren groter dan de maag. Na afloop werd de tafel keurig afgeruimd en kregen we om ons bezoek af te sluiten een heerlijk verfrissend warm doekje zodat we weer met een schoon gelaat en een goed gevulde maag Sin Jah konden verlaten!

Na ons bezoek waren we het er gezamenlijk wel over eens dat Sin Jah het beste all you can eat restaurant van Leeuwarden is! 
Sin Jah is geopend van:

Maandag (behalve feestdagen)Gesloten
Dinsdag t/m zondag16:00-22:30
Feestdagen (afhaal)16:00-22:30
Feestdagen (restaurant)16:00-22:30
Bezorgtijden17:00-21:00

u bent van harte welkom!

Schrans 105
8932 NC Leeuwarden

Pan-Asian Cuisine Sin Jah

W: www.sinjah.nl E: info@sinjah.nlT: 058-2890990

Share

12 thoughts on “Sin Jah in Leeuwarden

  1. Wat ben je toch ook een heerlijk mens. Dit lijkt me echt geweldig om met een lieve vriend te gaan eten, hij verdient t omdat t zo’n topper is en t ontzettend druk heeft de laatste tijd. Dus doe graag mee!

  2. Jaaaaa! De cheesy beef is mijn favoriet! Ook de sinjah sake nigiri is zo lekker! Geen wonder dat jullie er lekker gegeten hebben. Beste plwkje van Leeuwarden!

  3. Wat een goede review!!
    Ik begrijp u totaal!! Sin Jah is van alle sushi/wok restaurants in Nederland toch echt wel mijn favoriet! Ik en mijn vader hebben een vast soort vriendengroepje waar we dan best vaak mee bij Sin Jah eten, het is een keer zo ver gekomen dat we een paar maanden lang één keer in de maand gingen! En ja, de cheesy beefy is echt mijn favoriete gerecht!

  4. Wat een leuk artikel, hoe je het hebt geschreven laat precies zien wat voor een super restaurant Sin Jah is. Het is zo heerlijk om verschillende maar vooral super verse gerechtjes te proeven! Ik kan niet wachten om hier weer eens te eten, ben benieuwd hoe de ervaring is met de nieuwe tablets. Groetjes, Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *