De laatste tijd ben ik ontzettend druk geweest met Surinaams koken met Jen. Toch blijven de bezoekersaantallen van deze site groeien.

Geweldig dat jullie de moeite nemen om regelmatig op mijn site te komen!

Bedankt daarvoor.

Dit is een goede reden om jullie nog meer te voorzien van leuke, interessante en ”lekkere” artikelen.
Op het platform www.surinaamskokenmetjen.nl deel ik voornamelijk Surinaams eten of eten dat met de Surinaamse keuken te maken heeft.

by-jen.nl is ideaal om de rest van de lekkere recepten, tips en tricks met jullie te delen.

Zijn er bepaalde onderwerpen waar je vragen over hebt?

Schroom niet en neem gerust contact met me op.

Jen

Jen

Hi, mijn naam is Jennifer Jessica. Ik ben moeder van 2 jongens. Djenro Sky (10) & Fender River (bijna 2) In 2014 ben ik begonnen met vloggen op Youtube Channel: Blackbeautylifestyle. Nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen. Ik ben auteur van het: Surinaams koken met Jen kookboek. Eind 2018 lanceerde ik mijn eerste kookboek. Op deze site en www.surinaamskokenmetjen.nl blog ik. Verder help ik bedrijven, artiesten en merken opweg. Ik neem jullie graag mee in mijn wereld als ambitieuze moeder. Ik wens jullie heel veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube