Zelfgemaakte wijn

Zelfgemaakte wijn

Cees van Casteren mag zich Wijnkenner en officieel ´Master of Wine´ noemen. Hij is lovend over de ´Make your own winekit´van de Hema. Hij vindt het een fantastisch product.

Zelf wijn maken is een interessant proces. Je bent meer bezig dan wanneer je wijn drinkt.

Wijn van je eigen chateau? Wie wil dat nu niet? Met deze kit kan iedereen ervaren hoe het proces van zelf wijn maken in zijn werk gaat. Iedereen krijgt met behulp van deze kit de kans om een echte wijnmaker te worden. Kortom, dit is het perfecte cadeau om te geven of te krijgen voor tijdens de feestdagen!

Winekit

Met deze kit kun je al binnen twee weken een heerlijke eigengemaakte wijn op tafel toveren. Je kunt zowel witte als rode wijn maken en uit elke kit komt tot wel vijf liter wijn. Genoeg wijn om te drinken tijdens de feestdagen. Heerlijke tijdens bijvoorbeeld het kerstdiner. Dit wijnpakket kost € 32,50

Cava

Naast deze geweldige kit heeft Hema nog meer leuke cadeaus die perfect passen op de borreltafel. Bijvoorbeeld een speciale editie van de heerlijke Cava Copa Sabi Brut Reserva van de HEMA. Deze fles welke een lichtje bevat dat goudgloeiend schijnt krijgt een extra mooi effect door het feestelijke design van de fles. Dit maakt de fles een sfeervolle aanvulling op de kerstversiering in huis. Hij staat echt te schitteren op de tafel tijdens het kerstdiner.

De Cava is de gehele feestperiode te verkrijgen voor €12,50. Ook de kleintjes mogen mee proosten en genieten van een heerlijk glaasje bubbels tijdens de feestdagen.

Kleintjes

HEMA heeft voor de kinderen in de feestmaand een hele speciale limited edition van Jip & Janneke Bubbelsap. De fles heeft een feestelijke uitstraling en past perfect naast de prachtige fles Cava op tafel.

HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers. http://www.hema.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *