ALMA BEAUTY

Alma Beauty staat voor het verbeteren en behouden van de natuurlijke schoonheid. Iets waar ik echt een voorstander van ben. Er zijn 3 soorten behandelingen bij Alma Beauty. 


Alma Beauty remove, reform en rejuve. Dit houdt in ontharing, huidverbetering en huidverjonging. Drie behandelingen dat mij goed in de oren klinkt.

Het is geheel pijnloos en is voor alle huidtypen. Hiermee bedoelen zij ook de donkere en dunne gevoelige huid! Iedereen kan hier gebruik van maken. De lasers van Alma Beauty heeft daarnaast ook klinisch bewezen successen geboekt.

Al heel lang wil ik ontharen, vaak hoor ik dit doet best pijn. Hierdoor word ik dan een beetje bang. Bij Alma Beauty REMOVE beschikken zij over nieuwe SHR technologie. Het voorkomt dat de haartjes terugkomen en beschadigd effectief de haarzakjes. Dit doet geen pijn en geeft een zijdezachte huid. Dit wil ik dan ook zeker gaan proberen. Pijn vind ik namelijk niet fijn.

Bikini tijd is weer aangebroken! Ik kijk in de spiegel en ja ik word ook een dagje ouder en mijn lichaam word ook minder bikiniproef. Dan kan je ook kiezen voor de behandeling REFORM.  Het verminderd vetvolume, egaliseerd cellulites, lift en verstevigd. KIJK! Dit vind ik leuk.  Voor deze behandeling word er gebruikt gemaakt van UniPolar technologie. Het zend radiofrequentie energie naar het behandelde weefsel via electrode. De resultaten zijn al op korte maar ook op lange termijn te zien. Aangezien het bijna zomer is, is het maar goed dat er resultaten op korte termijn zijn.

Eerlijk? Wie wilt er geen jeugdige teint en egalere huid? Ik wel! Dan heb je nog de REJUVE behandeling. Deze behandeling geeft een verbetering op pigmentvlekken, verkleint de poriën, verbeterd de stevigheid en textuur van het gezicht, handen en hals. De Dye-PL technologie maakt gebruik van lichtenergie, hierdoor word de behandeling nauwkeuriger. Het stimuleert door de diep dermale verwarming de vorming van nieuw collageen.

Enige probleem wat ik nu nog heb is met welke behandeling ga ik starten. DILLEMA!

top-banner-reboost

Handt_PinC