Invloedrijke man 

Radio-DJ Pete Tong (1960) was de laatste twee decennia misschien wel de meest invloedrijke man in de dancescene. Als toonaangevend programmamaker bij de BBC Radio 1 was hij een van de pioniers die met vooruitstrevende shows als Essential Mix en Essential Selection algemeen werd beschouwd als dé ‘global ambassador for electronic music’. Daarnaast is de in Kent opgegroeide Tong oprichter en eigenaar van het FFRR Records-label, producer en musical supervisor bij meerdere speelfilms.Danceclassics

In de show Pete Tong and the Heritage Orchestra perform Ibiza Classics zet de Brit een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling. Of beter gezegd een evolutionaire transformatie van de dancemuziek. Onder leiding van dirigent Jules Buckley en met Tong achter het mengpaneel, worden veel danceclassics uit de jaren negentig en het begin van deze eeuw door het 65-koppige orkest omgetoverd tot prachtig georkestreerde composities.

Floorfillers als Galvanize (Chemical Brothers), We Come 1 (Faithless), One More Time (Daft Punk) en Sing It Back (Moloko) worden met behulp van strelende strijkers, schitterende blaasarrangementen en sublieme vocalisten naar een andere dimensie getrokken.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=vMMTERGiOTo[/embedyt]

Memory Lane 

Pete Tong and the Heritage Orchestra perform Ibiza Classics in Ziggo Dome is een trip down memory lane met een twist.

Nog nooit klonken de zomerse beats van deze megahits zo intens en meeslepend.

Wie een avond wil dansen, meezingen en genieten van deze unieke ervaring moet donderdag 22 november zeker in zijn of haar agenda vrijhouden.

Tickets 

De kaartverkoop is inmiddels gestart en de tickets zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl . Het belooft donderdagavond 22 november een prachtige avond te worden! Be there!