Beauty

Beauty-news! Mijn daily beauty routine is over het algemeen vrij basic. Je ziet mij niet met heel veel make-up op maar dat neemt niet weg dat ik mij graag bezig houd met nieuwe producten.

Beauty inspiratie nodig? Lees dan mijn blogs!

Ontdek de nieuwe formule van het Reset Nacht Serum

Ontdek de nieuwe formule van het Reset Nacht Serum

Het bestverkochte serum van L’Occitane, het Reset Nacht Serum, heeft een nieuwe formule!

Het serum is voortaan verrijkt met het nieuwe gepatenteerde Immortelle-extract, geïnspireerd op het levenssap van de Immortelle-bloem. Deze prachtige bloem verdort nooit, zelfs niet als je haar plukt! Zij hebben bijna 7 jaar nodig gehad om haar anti-verouderingsgeheimen te onthullen, maar vanaf nu kun jij van haar bijzondere eigenschappen genieten.

read more
Glamglow

Glamglow

Na de afgelopen afgelopen food-posts op by-jen.nl is het vandaag weer tijd voor beauty-news! Mijn daily beauty routine is sinds een jaar wel erg basic. Je ziet me niet met heel veel make-up maar dat betekend niet dat ik me niet bezig houd met de nieuwste producten op...

read more

Keune Care Sun Shield

De Sun Shield-serie beschermt het haar tegen de zon, zout water, regen en meer.
Op de warme zomerdagen is de Sun Shield lijn een absolute musthave voor iedere badkamer

Colgate Natural Extracts

Colgate Natural Extracts

Tegenwoordig lijkt het tempo van het leven van dag tot dag te versnellen. Een verwenmomentje voor jezelf creëren, is dan ook niet meer zo van- zelfsprekend. Toch mogen we best iets meer van dit soort momentjes voor onszelf nemen, want je goed voelen begint met goed voor jezelf zorgen. Colgate brengt een extra touch van “well-being” met haar nieuwe Colgate Natural Extracts. Met deze tandpasta’s maak je van tandenpoetsen een ultiem verwenmoment! Het gevoel van schone tanden in combinatie met een frisse adem en een heerlijke smaak; dit alles komt samen in de nieuwe Colgate Natural Extracts ervaring.