Het nieuwe Pep-Start™ Pout Restoring Night Mask.

Een leave-on nachtmasker dat onmiddellijk hydrateert en droge lippen helpt herstellen terwijl je slaapt, of wanneer lippen ook maar een extra boost kunnen gebruiken.

Een vaste partner op het nachtkastje, want dit intens verzorgende masker is zo gemaakt dat het de droge lippen verzacht en verzorgd in één simpele handeling.

Het nieuwe Pep-Start™ Pout Restoring Night Mask rekent af met velletjes en sluit vocht in, zodat je ‘s morgens wakker wordt met zachtere, vollere lippen.

De Pep-Start™ Pout Restoring Night Mask is gemaakt van een mix van vochtverzorgende, voedende en barrière-herstellende ingrediënten voor gladde, zachte en volle lippen:

  • Petrolatum en Murmuru Butter: voedende werkstoffen die de lippen verzorgen en helpen de huidbarrière repareren.
  • Shea Butter: een rijk verzachtend ingrediënt dat droge en gesprongen lippen helpt herstellen.
  • Ceramide: een vetstof die de huidbarrière helpt versterken
  • Gorgonian Extract: een marine ingrediënt dat geïrriteerde lippen onmiddellijk verzacht.

Hoe te gebruiken?

Breng aan op de lippen voor het slapen gaan of naar behoefte tijdens de dag. Visagie-tip: gebruik als basis voor een perfect gestifte mond, omdat kleur gemakkelijker en gelijkmatiger kan worden aangebracht.

De nieuwe Pep-Start™ Pout Restoring Night Mask is verkrijgbaar vanaf begin augustus, exclusief bij De Bijenkorf en online via www.clinique.nl voor een adviesverkoopprijs van € 20,00