Collabs

Ik blog graag op mijn site: www.by-jen.nl

Ik leerde het koken van mijn oma en heb een grote passie voor de Surinaamse keuken ontwikkeld. Mijn recepten worden door velen zeer gewaardeerd. Ik vind het daarom leuk om mijn ervaringen te delen.

Niet alleen vind ik het leuk om over Food te praten; Ook schrijft en deel ik graag haar ervaringen m.b.t. Beauty, Hair, Fashion & Trips.

DIY kledingrek voor 15,99 euro!

DIY kledingrek voor 15,99 euro!

Dit kledingrekje deel ik graag met jullie! 2 jaar geleden kocht ik 2 Bygel rekken bij de IKEA voor 2,99 eu (per stuk). Het was eigenlijk de bedoeling dat deze rekken in mijn keuken zouden hangen... Maar... je raadt het al... De rekken heb ik eigenlijk nooit gebruikt....

Urtekram Food

Urtekram Food

Urtekram heeft niet alleen zoals u eerder al heeft kunnen lezen een ruim aanbod verzorgingsproducten, maar het voorziet ook in een ruim aanbod biologische producten. In het volgende bericht worden enkele van deze organische producten eruit gelicht en kunt u alle ins en outs lezen omtrent deze heerlijke producten. Veel leesplezier!

Japans simplisme en effectiviteit

Japans simplisme en effectiviteit

De Wave Rider van Mizuno is inmiddels toe aan editie nummer 21. De Wave Rider is vooral een lichtgewicht en zorgt met de buitenzool voor een extreem goede grip.

Collab?

Meer informatie en boekingen?
Stuur dan een mail naar:

info@by-jen.nl