Ik ontving een grote doos met allemaal producten die ik uit mocht proberen.

Vervolgens moest ik 5 artikelen uitkiezen die ik een cijfer moest geven van 1 t/m 5.

Mijn oog viel direct op een product van het Noorse merk: RA Skincare

RÅ Organic Skincare is een Noorse huidverzorgingslijn die zich inzet voor het maken van producten van hoge kwaliteit die schoon en natuurlijk zijn.

De producten zijn volledig vrij van schadelijke ingrediënten en kunnen veilig worden aangebracht op zelfs de meest gevoelige huidtypen.

Extra Nourishing Cream Squalane

Deze creme is zacht en trekt heerlijk in de huid.


Van het merk: Be You Skincare Denmark ontving ik 2 producten.

Shea butter. Shea butter is te gebruiken voor huid en haar.

Veel donkere mensen maken hier gebruik van.

Voor kroeshaar is dit product ideaal maar voor de babyhuid ook.

Ik zal nog eens een apart artikel over Shea butter schrijven.

100% pure organische sheaboter Allergie-gecertificeerd

BeYou ontwikkelt en produceert duurzaam in Denemarken. Ze vinden het belangrijk om de CO2-uitstoot, het waterverbruik en het afval te verminderen. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame verpakkingen en ze respecteren de biodiversiteit. Beyou’s missie is om je huid te beschermen en klaar te maken met onze natuurlijke producten, zodat alles wat ze doen in overeenstemming is met de omgeving. De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen hormoonverstorende stoffen of parfums. Om het milieu te beschermen en zorg te dragen voor de voeding van de crèmes, worden de producten verkocht in glazen flessen en kunnen ze worden ingeleverd bij de dichtstbijzijnde BeYou-dealer voor recycling.


Van het merk: Ecogenic ontving ik wasmiddel, speciaal voor baby wasjes.

Naast alle verzorgingsproducten viel dit product op.

Aangezien ik erg let op de producten die ik gebruik voor mijn kinderen was ik hier gewoon erg blij mee.

Het komt namelijk regelmatig voor dat kinderen uitslag krijgen door wasmiddel.

Wasmiddel van Ecogenic is gemaakt voor baby- en gevoelige was. Geschikt voor alle soorten stoffen. Laat geen residu achter, enkele spoeling is voldoende. Verwijdert vlekken, zelfs bij lage temperaturen.


Hier nog even de genomineerden voor de Allergy Award 2018 op een rij:

Broccoli Shampoo

Decubal

Dr Leenarts droge huid zalf

Favn

Rudolph Mommy & Me

Op 16 april 2018 worden de winnaars per categorie bekend gemaakt!

Ben jij benieuwd naar een bepaald product en wil je er meer over weten?

Laat dan een comment achter!

Wij weten dan welk product we verder uitlichten