Topgeuren

Paco Rabanne zet de bekendste geuren in 2018 opnieuw in de spotlights:1 Million Lucky en Lady Million Lucky zijn hier om geluk zoals je het nu kent te herdefiniëren. Brutaal en onverwacht geven ze je de kracht en de mindset om de controle te nemen over je eigen geluk.

Je leeft maar een keer!

En over je toekomst en je dromen. Je leeft maar één keer. Durf daarom te genieten als de ‘luckiest‘ persoon ter wereld!

Get Lucky

Geluk wordt vaak aan het toeval overgelaten. Maar hoe zit het met geluk als gevoel? Die euforische sensatie wanneer alles meezit en het voelt alsof de wereld aan je voeten ligt? Wanneer je 1 Million Lucky ‘draagt’ dan draag je ook daadwerkelijk het gevoel met je mee. Je voelt dat dromen en jouw gewenste toekomst in je handen liggen en daar kun je dan ook het beste maar meteen van profiteren.

Geniet van elk moment van het leven!

Het leven is een spel! Verspil geen seconde en beleef ook elk moment volop! Het is tijd om een ‘Lucky’ winnaar te worden!


De Lucky Geuren

1 Million Lucky is een opwindende geur die de zintuigen prikkelt! Een impuls van een pittig groene pruim komt je in levende lijve tegemoet. De mannelijke houtachtige noten zorgen ervoor dat je geïntegreerd blijft! De begeerlijke hazelnoot zorgt voor een verrassing voor je zintuigen! Adem in en je weet dit is mijn geur!

Lady Million Lucky 

De sensuele geur van rozen doet je grenzen vervagen en maakt hierdoor ruimte voor pure passie.

De geur staat voor pure passie!

De explosie van sprankelende framboos voelt als een smakelijke verleiding voor de omgeving en geest. De geur van fluweelachtig sandelhout maakt het geheel af! Wie eenmaal Lady Million Lucky ‘draagt’ wil niet meer anders!

Verkrijgbaar

Paco Rabanne 1 MILLION Lucky en Lady MILLION Lucky zijn vanaf maandag 26 maart beschikbaar bij de Paco Rabanne verkooppunten zoals douglas.nl en iciparisxl.nl

Verkoopprijs 

  • 1 MILLION Lucky Eau de Toilette                     50ML   € 68,35
  • 1 MILLION Lucky Eau de Toilette                    100ML  € 89,75
  • Lady MILLION Lucky Eau de Parfum             30ML    € 57,70
  • Lady MILLION Lucky Eau de Parfum             50ML    € 82,70
  • Lady MILLION Lucky Eau de Parfum             80ML    € 106,30