Wie kent haar niet, nijntje. Iconisch en oer-Hollands. Maar wist jij dat nijntje ook haar eigen winkel heeft? In deze vrolijke winkel vind je de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, de nieuwste producten en leuke aanbiedingen, maar ook exclusieve nijntje producten die nergens anders te verkrijgen zijn.
 
De winkel van nijntje is een vrolijke belevenis voor jong en oud.
Tijdens het rondneuzen in de winkel kunnen de kleintjes spelen met het nijntje speelgoed of even knuffelen met de grote nijn die graag een liedje voor je zingt.
Het wisselende assortiment bestaat o.a. uit knuffels, (educatieve) boekjes, speelgoed voor baby’s en kids en tal van leuke accessoires voor de baby- en kinderkamer.
Uniek in de winkel zijn de exclusieve nijntje producten, zoals leuke linnen shoppingsbags, unieke nijntje puzzels en retro cup-cake lijn. Kortom, een groot nijntje-feest!
Speciaal voor de komende feestdagen heeft de winkel van nijntje leuke sinterklaascadeautjes.
Zo shop je het boekje “nijntje zingt voor sinterklaas” al voor € 3,95, hierin zingen nijntje en haar vriendjes samen liedjes voor sinterklaas, en unieke nijntje stickervellen voor € 4,50. Maar ook aan Kerst wordt zeker gedacht, want wie kent de klassieker “kerstmis” van Dick Bruna niet?
Meer weten over de winkel van nijntje?
Naast de winkel aan de Scheldestraat 61 in Amsterdam is de gehele collectie ook te koop op www.dewinkelvannijntje.nl.
nijntje2