Food

Als moeder van 2 jongens bereid ik graag een gezonde maaltijd. Ik laat vooral mijn oudste kennis maken met de Surinaamse keuken. Ik ben van mening dat kinderen dan niet zo snel: Nee ik lust het niet verkopen. In mijn kookboek kunnen kinderen met alle gerechten mee eten. Vooral de Surinaamse pasteitjes zijn een favoriet!

Naast mijn Surinaamse kookboek schrijf ik ook graag blogs over lekkere recepten en deel ik graag tips en tricks met je!

Wil je meer weten over food? Lees dan mijn blogs of ga naar www.surinaamskokenmetjen.nl

Wholy Greens

Wholy Greens

Wholy Greens: gezonde VeggiPasta met 50% geredde groente Meer dan de helft van de Nederlanders komt niet aan dedagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten. Wholy Greens komt nu met een gezonde oplossing: VeggiPasta. De combinatie van een door jong en oud geliefden veel...

read more
Eksi koekoe #mijneksikoekoe

Eksi koekoe #mijneksikoekoe

Leuk dat je weer een kijkje neemt op de site van www.by-jen.nl Wegens recente ontwikkelingen zijn wij weer druk bezig om jullie van nog meer nieuws te voorzien. Voor dit volledige bericht? Klik dan op deze link. Dagelijks ontvangen wij de vraag hoe je de perfecte eksi...

read more
Surinaamse Kookworkshop

Surinaamse Kookworkshop

Vanaf heden is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Surinaamse Kookworkshops welke in het voorjaar zullen worden gehouden. Benieuwd hoe dit werkt? Lees snel verder!

Vegan maaltijden

Vegan maaltijden

Vegan Masters is een bedrijf wat zich richt op vegetarisch eten. Dat vegan food de laatste jaren in opkomst behoeft geen uitleg, maar toch is vegan voedsel populairder dan ooit.

Vijfjarig jubileum Taiko Amsterdam

Vijfjarig jubileum Taiko Amsterdam

Zondag 3 november vond de aftrap plaats van het eerste Four Hands Dinner. Executive chef Schilo van Coevorden en zijn inspiratiebron Albert Adria sloegen de handen letterlijk in een om voor de genodigde gasten te koken. Benieuwd hoe deze eerste in reeks van vijf samenwerkingen verliep? Lees snel verder…..

Surinaamse kookworkshop

Surinaamse kookworkshop

Altijd al Surinaams willen leren koken? Dan is een Surinaamse kookworkshop zeker wat voor je! Een Surinaamse kookworkshop volgen is hip en happening! Ik begon hier een jaar geleden mee omdat mij destijds deze vraag gesteld werd. Inmiddels heb ik al diverse Surinaamse...

Surinam Food Challenge

Surinam Food Challenge

Na afloop van de boeklancering: Surinaams koken met Jen gingen de bezoekers naar huis met een goed gevulde goodiebag. In deze goodiebag waren diverse producten van diverse merken te vinden. Naast het nuttigen en genieten van deze producten zijn we ook van start gegaan met de Surinam Food Challenge! In dit artikel vertel ik er meer over én laat ik een aantal creaties zien!

Trakatietip

Trakatietip

Je zoon of dochter is jarig.
Het is weer tijd om deze gebeurtenis te vieren, inclusief een traktatie op school. Het is ieder jaar een kunst om er wat leuks en lekkers van te maken.
Met deze traktatietip komt dat helemaal goed!

Boeklancering: Surinaams koken met Jen

Boeklancering: Surinaams koken met Jen

Zaterdag 29 september 2018 Deze dag stond voor Jennifer Jessica en haar aanhang al een tijdje rood omcirkeld in haar agenda. Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Haar eerste boek kwam op de markt en werd gelanceerd in het Amsterdamse Flavour Town....

Surinaams koken met Jen – PRE-order Now!

Surinaams koken met Jen – PRE-order Now!

Het is een feit!
Mijn kookboek: Surinaams koken met Jen is in PRE-order gegaan! Het is nog wel een klusje geweest om de uiteindelijke cover en achterzijde te bepalen.
Gelukkig heb ik hulp gehad van jullie, mijn trouwe volgers!