Het lijkt erop dat de breuk tussen Eva Jinek en Freek Vonk er in ieder geval niet voor gezorgd heeft dat Freek er met de pakken bij neer is gaan zitten.
Freek Vonk lijkt momenteel de enige die de kinderen achter de computer vandaan weet te krijgen met zijn passie voor de natuur.
Kids gaan weer ‘op avontuur’ in de achtertuin, ze zoeken kikkers in de sloot en speuren naar bijzondere vogels in bossen.
Maar na al dat buitenspelen, moeten ze natuurlijk wel weer fris gewassen hun bedjes in.
En als er in de wildernis een schram wordt opgelopen, moet er wel een pleister worden geplakt. Laat Freek dáár nou ook weer een oplossing voor hebben!
Soppen met lamafluim
Heb je je ooit ingezeept met gorillasnot? Of met een lekkere lamafluim? Of wat dacht je van je haren wassen met slangengif? Kijk, het is Freeks eigen shampoo & douche-collectie en dan begrijp je natuurlijk wel dat hij zijn inspiratie uit de wildernis haalt. Nee, geen lavendelshampoo of badschuim van lelietjes van dalen, Freeks assortiment is té grappig (en oké, een beetje gek). Zelfs de vorm van de verpakking is ‘typisch Freek’, als je goed kijkt, ontdek je er een slangenprint in. Maar voordat ouders op hun achterste benen gaan staan, een kleine geruststelling…
 freekshampoo
Ouders: het is lekker gek, maar wél dermatologisch getest
Alle producten zijn mild en verzorgend en zacht voor de huid. Bovendien ook nog dermatologisch getest en 100% zeepvrij. Freek doet niet aan parabenen in zijn producten en mocht de shampoo in de ogen komen, kan er uiteraard wel worden gegild, maar niet van de pijn. Het resultaat na een schoonmaakbeurt met Freeks eigen lijn? Een schoon kind en makkelijk doorkambaar haar. En als kids zo schoon zijn, kunnen ze heerlijk slapen om de volgende dag weer vol frisse moed een stel regenwormen op te graven. Of het gedrag van een stel koeien in de wei uitvoerig te observeren.
Plak een pleister
Natuurlijk gaat het met Freek ook wel eens mis in de natuur. Ongeschonden uit de strijd met alle dieren en takken komen, is vrijwel onmogelijk. Mocht jij nou ook een kras overhouden aan je avontuur, dan plak je daar gewoon een hypoallergene Freeks pleister op. Uiteraard zijn die waterbestendig (je moet immers nog een krokodil vangen), vuilwerend, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen.
Verkrijgbaar bij AH en Etos
Op de producten zijn diverse interessante weetjes te vinden, die jou een nog betere avonturier maken. Een tipje van de sluier: Anaconda’s zijn de grootste slangen ter wereld en kunnen wel 225 kilo wegen. En kapucijnapen smeren miljoenpoten over hun vacht uit om steekmuggen op afstand te houden! De gehele Freeks lijn is al grotendeels verkrijgbaar bij Albert Heijn en ligt vanaf week 32 in de schappen bij Etos.
Voor verkoopinformatie
Albert Heijn | www.ah.nl
Etos | www.etos.nl