Robbie Williams ontvangt Britse iIcon Award

Op maandag 7 november ontving Robbie Williams de Britse Icon Award als een oeuvreprijs voor zijn gehele werk. De belangrijkste reden dat Robbie Williams de prijs won was zijn grote waarde en tevens invloed op de gehele Britse popcultuur.

Williams als solozanger bekend van grote hits als: Feel, Angels, Candy, Let me entertain you, Millennium, Rock dj en She is the one ontving met trots de prijs in het gala dat werd gesponsord door het Zwitserse Koffiemerk Cafe Royal.

Robbie Williams is al twee jaar in dienst van het Zwitserse koffiemerk en blijft voorlopig uithangbord van het bedrijf om mensen kennis te laten maken met uitstekende koffie.

 

Want het leven is te kort om slechte koffie te drinken.

Vandaar dat Williams als fervent koffiedrinker het uithangbord is.

 

Het Zwitserse koffiemerk Cafe Royal is trots dat het Robbie Williams mag begeleiden op zijn komende Europese tournee.

De CEO ( Raphael Gugleri) van Delica AG waaronder Cafe Royal valt hierover: ‘Het is ons een grote eer dat wij een muzikale ster als Robbie Williams tijdens zijn aankomende tournee mogen begeleiden en ondersteunen. Onze langdurige samenwerking kunnen we daardoor nog meer intensiveren, wat een wederzijds voordeel oplevert.’

 

Delica AG staat voor de hoogste Zwitsere kwaliteitsstandaard en een optimale smaakbeleving. Het bedrijf, gevestigd in Birsfelden, bij Basel werd in 1954 opgericht en combineert vandaag de dag ruim 60 jaar deskundigheid met innovatieve techniek voor een duurzame productie en verdere verwerking van voedings – en genotmiddelen. Met een totale omzet van 269.5 miljoen Zwitserse Frank en de verwerking van 12.200 ton ruwe koffie per jaar is Delica AG een van de grootste en succesvolste koffiebranderijen op de Zwitserse markt. Sinds 2,5 jaar is Delica AG met zijn merk Cafe Royal in Zwitserland marktleider op het gebied van de met Nespresso compatibele koffiecapsules. De producten van Cafe Royal zijn verkrijgbaar in: Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Groot – Brittanie, Spanje, Japan, Australie en ook in Nederland!