Vrijdag 30 maart 2018

Dat het gokken niet alleen een Britse aangelegenheid is behoeft geen uitleg meer . Tegenwoordig rijzen de wedkantoren als paddenstoelen uit de grond, omdat er nu eenmaal in een behoefte voorzien moet worden. Tevens gaan de voorspellingen heden ten dage verder dan een 1,2 of een x ( gelijkspel), maar zijn er tal van opties die gespeeld kunnen worden om tot een goed gokresultaat te komen. Vandaag richt ik me dus een League in Engeland: The Championship.

Voorspellingen

Millwall – Nottingham Forest 

Milwall kent een uitstekend seizoen. Het team van coach Neil Harris staat op een keurige 10e plaats met 58 punten uit 38 wedstrijden. Met 46 goals voor en slechts 37 tegen( 4 teams incasseerden minder treffers) is het nog volop in de race voor de felbegeerde 6e plaats wat aan het eind van de competitie (welke gaat over 46 wedstrijden) recht geeft op deelname aan de play-offs. Worden deze gewonnen dan volgend de miljoenen van de Premier League. De thuisbalans van de ‘The Lions’ is geweldig. Uit 19 wedstrijden werden er 34 punten verzameld en er werd slechts 3 keer verloren. Tegenstander Nottingham Forest kent een kleurloos seizoen. Vorig seizoen wist het op de laatste speeldag degradatie te ontlopen. Nu deze doelstelling reeds is behaald kan het vrijuit spelen. Daar loert het grootste gevaar voor Millwall dan misschien ook wel. Daarentegen is de vorm van Millwall gewoon uitstekend te noemen. Uit de laatste 5 wedstrijden werden er maar liefst 13 punten gepakt. Nottingham deed het niet heel slecht met 9 punten uit 5 wedstrijden. De wedstrijd begint om 14.00u.
Prognose: Millwall to win
Bookmaker: Bwin
Odd: 1,87
Inzet: 5,00-10,00
Potentiële winst bij 10,00 inzet = 18,70
Nettowinst: 8,70


Norwich City – Fulham 

Fulham ligt op koers voor promotie naar de Premier League. Het heeft een voorsprong van 8 punten opgebouwd op de gevaarlijke 7e plaats ( hierdoor zou het promotie nog kunnen mislopen) waar momenteel Bristol City staat. De huidige derde plaats is momenteel dus een garantie voor deelname aan de play-offs. Wanneer deze gewonnen worden dan volgt de zilvervloot van de Premier League. De bewoners van Craven Cottage gaan dus vanmiddag op verplaatsing. Ze spelen in Norwich tegen de plaatselijke trots. Norwich degradeerde twee seizoenen geleden uit de hoogste divisie en beleeft nu opnieuw een kleurloos seizoen. Het is een middenmoter en kan niet meer degraderen of promoveren. Uit de laatste 5 wedstrijden werden er 6 punten behaald. Fulham is in topvorm en is met 13 punten uit 5 wedstrijden de te kloppen ploeg. De wedstrijd begint om 16.00u.

Prognose: Fulham to win

Bookmaker: Bwin
Odd: 2,15
Inzet: 10,00- 20,00
Potentiële winst bij 20,00 inzet = 43,00
Mogelijke nettowinst: 23,00


Combi
Natuurlijk kan er ook voor worden gekozen om beide wedstrijden samen te spelen in de combi. Hierdoor neem je wel meer risico want als 1 van de 2 wedstrijden niet goed is verlies je de ‘bet’. Het leuke van een combibet is wel dat wanneer je hem in zijn geheel goed hebt een hoger bedrag wint. In het onderstaande voorbeeld reken ik dit een simpel voorbeeld uit.


Combibet
Millwall en Fulham to win.
Inzet 20,00
Berekening potentiële winst: Millwall ( 1,87) x Fulham (2,15) x 20 = 80,41 euro.
Mogelijke nettowinst: 60,41 euro.