Adviesverkoopprijs: €6,99

Nieuw in deze lijn is de Langdurig Volume & Verzorging Spray Treatment.

Deze is vanaf half maart verkrijgbaar bij de Etos en Kruidvat.

De andere drie producten uit deze lijn zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Het Biotine-VitamineB-Complex dat aan de formule is toegevoegd is essentieel voor volumineus haar. Het werkt direct vanaf de haaraanzet, versterkt verzwakt haar en geeft zo langdurig, krachtig volume. De lijn, uitgebreid met een nieuwe verzorgende spray treatment, bevat innovaties die zorgen voor voller haar, verzorging en meer volume.

 

 

GUHL Langdurig Volume Shampoo

‘’Sorry, I can’t hear you over the volume of my hair’’

De Blauwe Lotus en Biotine-Vitamine B-Complex in de GUHL Langdurig Volume Shampoo versterkt het haar iedere wasbeurt voor volume vanaf de aanzet tot in de punten. Het Biotine-Vitamine B-Complex bevat vitamine B wat essentieel is voor volumineus haar.

Gebruik: GUHL shampoos hebben al een effectieve werking bij gebruik van een kleine hoeveelheid. Masseer de shampoo in het haar en geniet van de geurbeleving van de Blauwe Lotus. Spoel de shampoo zorgvuldig uit.

 

 

Adviesverkoopprijs: €6,99

 

GUHL Langdurig Volume, Volumegevende Conditioner

Big hair, Big dreams

GUHL Volumegevende Conditioner ‘geeft’ fijn, slap en futloos haar letterlijk volume. De conditioner bevat namelijk de Volume Innovatie die  zorgt voor 85% voller haar. De 2-voudige werking geeft gewichtloze verzorging en langdurig, krachtig volume. Het haar voelt niet alleen heerlijk aan; het ziet er ook prachtig uit!
Gebruik: Verdeel de conditioner gelijkmatig over de lengtes en punten van het haar, na het uitspoelen van de shampoo. Laat de conditioner kort inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

 

 

Adviesverkoopprijs: €9,99

 

GUHL Langdurig Volume & Verzorging Spray Treatment

My mood depends on the volume of my hair

Spray het volume er maar in! De 2-Phase Spray is een nieuw product dat een effectieve 2-voudige werking heeft. Het combineert gewichtloze verzorging met extra vol en levendig haar. Zo krijgt het haar een volume-boost en tegelijkertijd wordt het haar verzorgd. De spray biedt een hittebescherming tot wel 220⁰C.

Gebruik: Spray het product op vochtig of nat haar. De Langdurig Volume & Verzorging Spray Treatment hoeft niet uitgespoeld te worden. Goed schudden voor gebruik.

 

 

Adviesverkoopprijs: €7,49

GUHL Föhn Active Styling Spray

Great hair doesn’t happen by chance, it happens by creating volume

De vernieuwde Styling Spray van GUHL met Blauwe Lotus en Biotine- Vitamine B-Complex versterkt het haar langdurig, vanaf de aanzet, voor een 48 uur durende hold en krachtig volume. Daarmee is de spray goed te gebruiken om het haar extra volume te geven wanneer je het in model brengt.

Gebruik: Verdeel de spray over het haar, met name bij de aanzet. Zo creëer je gemakkelijk extra volume tijdens het föhnen. Gebruik bij voorkeur een ronde borstel om het haar vanaf de aanzet mee droog te föhnen. Volume in het haar föhnen zonder borstel? Föhn het haar dan op z’n kop of door een scheiding op een andere plek te creëren.