De Sun Shield-serie beschermt het haar tegen de zon, zout water, regen en meer. Op de warme zomerdagen is de Sun Shield lijn een absolute musthave voor iedere badkamer. De essentiële mineralen, UV- filters en actieve proteïnen in de productenbeschermen en herstellen het haar.

Het resultaat is uitzonderlijk zijdezacht, glanzend haar dat makkelijk door te kammen is en mooi te stylen is voor zomerse beachy looks.

CARE SUN SHIELD SHAMPOO

300 ML | 16,75 euro

 

Een milde shampoo die zonbeschadigd haar beschermt en herstelt nadat het is aangetast door overmatige blootstelling aan de zon en chloorwater. De shampoo bevat provitamine B5 en een antichloor- complex dat zonnebrandcrème, chloor en zout water verwijdert.

Het haar blijft zacht en gehydrateerd, zelfs na een hele dag op het strand in de zon.

 

Gebruik: Breng de Sun Shield Shampoo aan op licht vochtig haar. Masseer het goed in en spoel het daarna goed uit. Indien nodig herhalen.

 

CARE SUN SHIELD CONDITIONER

250 ML | 17,50 euro

Een intensief hydraterende conditioner voor haar dat aan de zon is blootgesteld. De essentiële mineralen en shea butter zorgen ervoor dat droge, broze haarlokken weer leven wordt ingeblazen door de intensieve hydratatie. De conditioner maakt het makkelijker het haarte ontwarren.

De UV- filter in het product beschermt het haar tegenschadelijke invloeden van de zon.

Gebruik: Breng de Sun Shield Conditioner aan op gewassen haar. Laat het product 1 tot 3 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit.

CARE SUN SHIELD OIL

140 ML | 17,25 euro

 

Deze effectieve haarolie geeft optimale bescherming van het haar en de hoofdhuid tegen schadelijke, uitdrogende uv-stralingen door de zon. De spray met SPF8 sluit vocht in om te voorkomen dat het haar uitdroogt. De squalaan olie legt een minuscule laag om het haar zodat het waterbestendig wordt en niet uitdroogt.

De Vitamine E in de olie versterkt het effect van Oryzanol en heeft het haar volume en glans.

Gebruik: Spray de olie royaal op vochtig of droog haar, voor of tijdens het blootstellen aan de zon.