NARS Cosmetics kondigde vandaag zijn lancering in Nederland aan. De lancering is in de maand september van dit jaar, 2017! Het merk opent exclusief in de Bijenkorf in: Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Tevens is het online te bereiken via debijenkorf.nl

  • Vanaf 1 september online verkrijgbaar bij De Bijenkorf
  • Vanaf 14 september verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en Utrecht
  • Vanaf half november verkrijgbaar in de Bijenkorf Rotterdam.

NARS cosmetics staat er om bekend dat het uitnodigt tot zelfexpressie, creativiteit en artisticiteit. En tevens dat het haute couture, high – style en progressiviteit heeft geïntroduceerd in de wereld van beauty.

NARS Cosmetics belichaamt de filosofie van oprichter en creative director François Nars als het gaat om schoonheid, emancipatie en het creatieve experiment. Nars, een visionair in de wereld van visagie en fotografie, is verantwoordelijk voor de verzorgde vormgeving, baanbrekende formules en gedurfde kleuren. 

Door zijn originaliteit in kleurgebruik en vormgeving en zijn voorliefde voor authentieke gezichten is hij een innovator in de beautywereld.

NARS is elegant, intelligent en moeiteloos verleidelijk, omarmt individualiteit en biedt een spectrum aan kleurcosmetica met een innovatief assortiment voor huidverzorging, NARSskin. 

NARS is stoer en gewaagd, bepaalt zelf de regels en betreedt de ongebaande paden op het gebied van make-up; het is daarmee hét lifestyle beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw.

NARS Cosmetics, dat al ruim twintig jaar staat voor uitdagende schoonheid. En is een luxe beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw. Het merk, dat in 1994 werd opgericht door visagist François Nars, omarmt individualiteit en nodigt uit tot zelfexpressie en creativiteit door haute couture, high-style en progressiviteit te introduceren in de beautywereld.

Gewaagde, verrassende kleuren en luxe texturen staan er garant voor dat elk product voldoet aan het dna van het merk.  Modern,gedurfd en iconisch. NARS cosmetics, dat in 2000 werd aangekocht door Shiseido, wordt wereldwijd aangeboden in gespecialiseerde beautywinkels en warenhuizen. 

Ga voor meer informatie naar: 

Nars cosmetics