Lente Kleurcollectie

NARS Cosmetics introduceert de Lente 2018 Kleurcollectie. Deze collectie bevat onder andere nieuwe tinten en een nieuwe formule voor de lippen, ogen en wangen. Ga het nieuwe seizoen tegemoet met een verfrissende collectie van heldere neutrale tinten en ‘broeierige’ accenten.

Lippen

De lippen worden in een romige, volledige dekkende kleur gehuld met de limited edition intens gepigmenteerde tinten van Lip Cover. Deze is een favoriet onder fans . Het betreft hier een sensoriële romige lipgloss die een extreme zachtheid met een ongelooflijke kleurverzadiging combineert.

Velvet Shadow Sticks

De Velvet Shadow Sticks, met een gepolijst metallic glanseffect, openen de ogen terwijl een stralend kleurverloop van zowel de Liquid Blush als de nieuwe Highlighting Blush de wangen verlevendigt.

Ga voor een heldere, gezonde teint!

De nieuwe transparante naar wens op te bouwen Highlighting Blush formule – een satijnzachte, koele tint poeder die de huid de meest subtiele parelmoerachtige stralende gloed geeft – is makkelijk aan te brengen. Ook versmelt het moeiteloos als een tweede huid voor een heldere, gezonde teint.

Natuurlijke tinten

Klaar voor de lente!

Spring forward. Out with the old. In with the nude.
Klaar voor de lente. Laat het oude achter je. Verwelkom natuurlijke tinten.

Bijenkorf

De nieuwe lente collectie van NARS is te verkrijgen bij de bijenkorf winkels in Amsterdam,Utrecht en Rotterdam of online!