En dan komt het aan op het aanleggen van een tuin.

Hoe doe je dit? Waar begin je? Of geef je het gewoon uit handen?

Wij kozen voor het laatste!

Dit heeft wel een periode geduurd totdat we zover waren dus op een gegeven moment kon ik niet langer meer wachten.

Hier thuis heb ik de vrije hand gekregen om de tuin te mogen ontwerpen. Ik moet alleen rekening houden met 1 ding: Een terras!

Ik was er al snel uit dat het dan een combinatie van een terras en gras zou worden.

De tuin is nog lang niet klaar maar een mooie basis is er wel!

Afgraven

Om überhaupt aan een tuin te kunnen beginnen moest de boel eerst worden afgegraven.

Dat was nog eens een werkje en een klusje.

Toen we erachter kwamen dat het extern bedrijf dat we in hadden gehuurd de boel te diep af had gegraven moesten er weer aanpassingen worden gedaan.

Lody van der Veen sprong hier goed op in en heeft ons daar goed in geadviseerd.

Bestratingen

Lody is een serieuze vakman die het kunst van hard werken goed verstaat. Hij neemt voorafgaand aan de klus alle tijd om even naar de locatie te gaan om te bekijken wat de precieuze wens van de klant is. Hij geeft vakkundig advies , maar uiteindelijk is de wens van de klant doorslaggevend. Wanneer deze bekend is dan gaat hij met zijn compagnon van start. Hij straat uw favoriete tegelpad of terras zoals u deze in gedachten had.

Lody van der veen bestratingen

Zo hadden wij een wens om een terras in de zon te hebben. Aangezien we een ander type woning hebben was een en ander wel wat lastig, omdat onze tuin qua hoogtes afliep.

De woning ligt namelijk hoger dan de tuin. Hierdoor was het een precies werkje voor Lody, maar met het eindresultaat van deze vakman pur sang zijn we heel tevreden

Voor de kinderen hebben we een Berg inground trampoline in de tuin. Het was geen enkel probleem om graszoden eromheen te laten aanleggen.

Groen doen

Lody is een specialist met betrekking tot het aanleggen van een tegelpad en – of terras. Maar toen wij hem vroegen of hij ook onze tuin kon aanleggen twijfelde hij geen moment. En ook hier ging hij meteen zorgvuldig te werk. Hij maakte net als bij het aanleg van het terras meteen een afspraak met ons zodat hij kon beoordelen welke grassoort het beste bij onze tuin zou passen. Een tuin met gras was onze wens, omdat wij ook erg van de natuur houden en niet enkel en alleen tegels wilden die de buurt zouden sieren. In de steeg opperde Lody om te kiezen voor schaduwgras, omdat deze soort minder daglicht nodig heeft. De rest van de tuin werd ook bekleed met schaduwgras, omdat deze graszoden uitstekend hechten aan de onderlaag die uit modder bestaat.

Resultaat

Wij zijn als bewoners zeer tevreden met het eindresultaat. De tegels en het gras vormen heel mooi een geheel. We kunnen alle kanten op. Lekker in het gras liggen of zitten aan onze tafel die op het elegant aangelegde terras kan staan. Onze ervaringen met Lody van der Veen bestratingen zijn zeer positief en wij kunnen hem dan ook aan iedereen aanraden.

Neem ook eens een kijkje op zijn website vanderveenbestratingen.nl/