Shows 

De shows vinden plaats op 28 en 29 september dit jaar. Het nummer London Girls van Mamas Gun is opgenomen in de playlist van Radio 2 en daarnaast is het complete album uitgeroepen tot album van de week op Radio 1. Voordat de bezoeker naar Bird in Rotterdam kan gaan is er nog genoeg tijd om de nummers op de vaderlandse radio te beluisteren.

Samenstelling band 

Hij is het jongste lid, maar er klinkt een oude ziel in zijn muziekcapaciteiten!

Mamas Gun is een diverse, pittige  band bestaande uit vijf leden, onder leiding van zanger, componist en producer Andy Platts. Dave ‘eighties’ Oliver is verantwoordelijk als toetsenist en heeft een rijke muzikale achtergrond. Als gitarist springt Terry ‘Spiller’ Lewis er zeker uit. Hij heeft ervaring opgedaan door te werken met onder andere Marvin Gaye, Leon Ware (producer van Michael Jackson) en Lewis Taylor. Basgitarist Cameron ’the Mounty’ Dawson is het jongste lid , maar er klinkt een oude ziel in zijn muzikale capaciteiten. De nieuwste toevoeging aan de band (drummer Chris Boot) geeft de band een extra dimensie met zijn energieke en memorabele stage shows.  Door deze unieke combinatie staat Mamas Gun garant voor een geweldig concert.

Golden days

Begin 2018 bracht Mamas Gun hun laatste album Golden Days uit. Met dit album hebben ze duidelijk een bepalend meesterwerk geleverd. Mamas Gun is zonder twijfel een band om in de gaten te houden.Kaartverkoop

De kaartverkoop is onlangs op vrijdag 16 maart gestart, maar er zijn nog tickets beschikbaar voor de show in Rotterdam via bird-rotterdam.nl . Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 17,00 euro per stuk. Wees snel want de kaartverkoop gaat snel!

Bezoek

Laatst bracht de band een bezoek aan Nederland en deed het in februari de studio van Radio 2 aan. In de ochtendshow van Gerard Ekdom brachten ze ‘Londen Girls’ ten gehore!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=GMiEbOV019s[/embedyt]