In samenwerking met kindermode stylist en -blogster Manon Laarhoven van JustbyManon brengt kinderkledingmerk nOeser dit najaar een te gekke FLASH collectie. Deze ‘nOeser by Manon’ FLASH collectie is een mooie toevoeging op de nOeser AW16 collectie. Manon heeft daar met haar urban style een interpretatie op gemaakt met een mooie set voor meiden én jongens, welke onderling ook te mix ’n matchen is.

De meidenoutfit bestaat uit luxe top met koperkraag en mooie knoop details op de rug, een capitone rokje met een zilveren lurex detail en een bijpassende maillot met koperen glitter streep.

Voor de jongens een stoere grijze baggy broek met een urban interpretatie van een nOeser AW16 print, mooi te combineren met een antraciet statement shirt met stoere koperkleurige tekst.

De set wordt compleet met een te gekke leren bow tie en een girly handtasje. Beiden zijn handgemaakt van gifvrij leer door ToughCookieStore.

De ‘nOeser by Manon’ FLASH collectie ligt vanaf eerste week november in de winkel en is verkrijgbaar  Noeser Maten 50/56 tot 110/116.

 

 

Prijzen van 12,50 – 42,95 euro. 
Fotocredits Arma Fotografie