Kip!

Er wordt wel eens van gezegd het meest veelzijdige stukje vlees. En dat is absoluut waar. Je kunt er alle kanten mee op. Grillen, bakken, frituren en zelfs een lekker stukje kip laten garen in de oven of airfryer behoort nu tot de mogelijkheden.

Om op alle ontwikkelingen in de huidige markt in te spelen heeft Roosterz & Co nu een aantal heerlijke gekruide kipstukjes op de markt gebracht die in de oven en/of airfryer kunnen worden gebakken.

Wij hebben onderstaande smaken mogen proeven:

 • Sweet Chili
 • BBQ – Honey
 • Southern Fried

Naast deze voortreffelijke kipbites heeft Roosterz & Co nog meer lekker kipbites met verschillende smaken op de markt gebracht zoals:

 • Tomato Basil
 • Rosemary Garlic
 • Lemon & Herb
 • Hot & Spicy
 • Buffalo
 • Cheese

Wij vonden de Sweet Chili kipbites heerlijk als borrelhap tijdens een lange zomeravond.

De licht zoete smaak en de krokante bite geven de innerlijke mens een vreugde- explosie in de mond. De perfecte hap in combinatie met een verkoelend drankje. Voor de nog pittigere smaak adviseren we de Southern Fried variant. Ideaal voor mensen die van kruidig eten houden, heerlijk! De BBQ – Honey bites zijn lekker mild van smaak en niet alleen lekker als borrelhap, maar perfect voor een heerlijk verantwoord tussendoortje! Welke smaak zou jij willen proberen?

Welke smaak je ook kiest het wordt gegarandeerd smullen met deze verrukkelijke bites!

Wie zijn Roosterz and Co?

Wij houden van lekkere stukjes vlees. Ook bij de borrel. Het liefst in gezelschap van vrienden. Roosterz & Co chicken bites zijn robuuste, handgesneden stukjes kipfilet (ca. 25 gram) van hoge kwaliteit in een krokant en smaakvol jasje. De bites vormen de perfecte borrelhap tijdens een feestje of gezellige avond met vrienden. Maar ook als voorgerecht of tussendoortje onweerstaanbaar lekker.

Gaan jullie voor pittig hot&spicy, culinair bbq honey, stoere southern fried of tijdens gemoedelijke onderonsjes toch liever voor lemon&herb? Er is keuze genoeg zoals je al hebt kunnen lezen!

Hoge kwaliteit

De kipbites van Roosterz & Co bestaan uit 100% kippenvlees. Dat wil zeggen GEEN pezen, botjes of slachtafval, maar gewoonweg alleen KIP! Super!

Roosterz & Co bites

De kipbites van Roosterz & Co kun je via de website van Albert Heijn direct laten thuisbezorgen, maar je kunt ze ook vinden in de schappen van Albert Heijn.Ze zijn eenvoudig te bereiden in de Airfryer of oven en zijn bijzonder knapperig door het gebruik van een speciaal krokant jasje. Dus nodig je vrienden uit voor een gezellig drankje met onze heerlijke kipbites en ze zullen al snel vragen wanneer het volgende feestje is. Ook jouw heerlijke diner kun je inleiden met onze kipbites als voorgerecht. Roosterz & Co maakt elke gelegenheid nog beter en nog lekkerder. Dus geniet lekker van onze Roosterz kipbites en bekijk op de website wat Roosterz & Co nog meer te bieden heeft.

Airfryer of Over? Gezond en gemakkelijk!

Geheel naar de gezonde trend van nu, hebben we het krokante jasje zo ontwikkeld dat de kipbites eenvoudig in de oven of airfryer te bereiden zijn met behoud van crunch. Het smaakvolle jasje is dun genoeg om ook het malse stukje kip goed te proeven.

Bereidingsadvies oven:

 • Verwarm de oven voor op 200⁰C
 • Leg de bevroren bites verspreid op een rooster en schuif deze midden in de oven
 • Bak de bites in 12 tot 15 minuten af

Bereidingsadvies airfryer:

 • Stel de airfryer in op 200⁰C
 • Plaats de bevroren bites in de airfryer
 • Bereid de bites in 6 tot 8 minuten

Voor het lekkerste resultaat adviseren wij de bites te bereiden in een oven of airfryer. Onze chicken bites zijn echter ook geschikt voor de frituur. Houd dan 6 tot 8 minuten aan op 180⁰C.

Lekker makkelijk dus! En zo houd je nog meer tijd over voor je vrienden.

Eet smakelijk !