Ontwikkelingen & Nieuws
Surinaams koken met Jen komt je vast niet onbekend voor. In dit artikel delen we meer nieuws over het concept:
Laten we allereerst een afkorting in het leven roepen. SKMJ ( = Surinaams koken met Jen)
Op 24 juni 2018 werd de eerste post geplaatst op Instagram.
Met 112 likes was dat een mooie start voor een nieuw account
Al snel groeide het Instagram account van SKMJ rap.
De website Surinaams koken met Jen groeide ook mee.
Om je even een idee te geven.
Binnen no time waren er meer dan 750.000 bezoekers op de site gekomen.
Jennifer Jessica heeft er eerst voor gekozen om from skretch te starten.
Content plaatsen en delen van lekkere Surinaamse gerechten & snacks.
Zij was van mening dat kwalitatief hoogwaardige kwaliteit van beeldmateriaal in de Surinaamse keuken nihil was. De reacties stroomden binnen en het eerste kookboek Surinaams koken met Jen werd met succes gelanceerd.
De Surinaamse kookboeken zijn in eigen beheer uitgebracht. In een toekomstig artikel zullen ze hier dieper op in gaan. We merken dat er veel vraag is naar informatie.
SKMJ kreeg een hoofdvestiging in Leeuwarden. Een mooie plek om daar mensen producten af te laten halen.

Door de grote vraag zijn hier ook maaltijden aan toegevoegd.
De Surinaamse kookworkshops waren niet mogelijk i.v.m. de komst van corona.
Menig mens heeft gedacht of denkt dat zij een restaurant zijn. Zij zijn geen restaurant.
Wij willen alle restauranthouders veel succes wensen in de gekke tijd waar ook zij zich momenteel in bevinden. Als mede-ondernemers en team van By Jen leven wij enorm mee. Doordat SKMJ een online bedrijf is en meerdere takken heeft worden zij gelukkig niet hard geraakt.
Hoe gek corona is, het concept SKMJ groeit door. De vele vragen an afhaalmaaltijden maar ook de recepturen en kookboeken.
Zij hebben besloten de kookboeken weer aan te gaan bieden via bol.com bruna.nl en andere partners. Ze zullen weer op een andere manier aan jullie vraag proberen te voldoen. Het orderen gaat bijna van start.

Trek gekregen?
Helaas is de kans groot dat het je niet meer gaat lukken om een maaltijd of lekkers te scoren. Wegens een B2C klanten-stop op dat gebied.
Zij hebben in een artikel op de website SKMJ meer informatie hierover gegeven.
Deur dicht
Om de klanten die tijdig bestellen een hoogwaardige maaltijd te kunnen leveren dient de focus volledig op productie te zitten.
Dit resulteerde in het feit dat zij de keuze hebben gemaakt om door de drukte de deuren dicht te houden.
Momenteel zijn zij van vrijdag t/m zondag geopend, alleen op afspraak.
Tot en met 31 december 2021 zitten zij vol met offline aanvragen/bestellingen.
Voor B2B is het nog wel mogelijk om aanvragen in te dienen.
Het is niet meer mogelijk om bestellingen voor de kerstperiode te plaatsen.
Tegelijkertijd zal de website SKMJ 3 dagen in de week nieuw content krijgen.
Dit zodat je thuis nog meer aan de gang kunt.
De draaidagen voor nieuwe opnames staan gepland! Er komen weer nieuwe foodvlogs aan!
Waar is Jen?
Inmiddels zijn er ruim 12.000 volgers op instagram en bezoekers vanuit alle kanten.
Jen is moeder en heeft super hard gewerkt om meerdere concepten op te starten. Zij heeft besloten zich weer meer op de andere concepten te richten. SKMJ en de groei heeft zij niet alleen gedaan. Met een team heeft zij verder kunnen groeien.
De website By Jen bestond al 5 jaar eerder. Iets wat veel Surinaams koken met Jen volgers niet weten.
Op deze site deelt zij samen met haar andere team, blogs. Zij zal hier nog meer artikelen en nieuws delen. Volg haar op haar instagram account @byjenhq
Let op: Zij neemt hier geen bestellingen aan. Bestellingen worden daar niet behandeld/beantwoord.
Voor eventuele aanvragen m.b.t samenwerkingen, interviews en collabs. Jen & haar team behandelen elke aanvraag met grote zorg. Aanvragen voor samenwerkingen met Jen kunnen worden ingediend via: info@by-jen.nl
Dit omdat er een speciaal team klaarstaat zodat zij zich meer op andere kwesties kan richten.
Tot een volgende update!
Groet
By Jen