Trips

Wil je dat ultieme vakantiegevoel ervaren of gewoon lekker een avondje uit?

Travel tips nodig? Lees dan mijn blogs!

Sin Jah in Leeuwarden

Sin Jah in Leeuwarden

De entree bij Aziatisch Restaurant Sin Jah is typisch Chinees met statige letters aan de buitenkant van de gevel die je meteen in Aziatische sferen onderdompelen. Hoe traditioneel het er buiten uitziet zo modern is de aankleding van het geheel binnen.  Wij nemen...

read more
De golden suite – Van der Valk hotel Gilze

De golden suite – Van der Valk hotel Gilze

Regelmatig reizen de teamleden van By Jen.   In binnen én buitenland komen we op diverse plaatsen terecht. Zo brachten wij twee weken geleden een bezoek aan 't zusje in Tilburg en Van der Valk hotel Gilze - Tilburg.   Bij t' zusje in Tilburg ben je aan het...

read more
Voetbalwalhalla Engeland

Voetbalwalhalla Engeland

Londen is een geweldig bruisende stad. Een van de redenen dat Londen zo enorm leeft zijn de twintig voetbalclubs die de stad telt. Zes daarvan spelen er momenteel in de Premier League. Elke club heeft zijn eigen cultuur en geschiedenis.

Vakantie!

Vakantie!

Nu 2018 een paar maanden onderweg is maken we met zijn allen weer plannen voor de zomervakantie. De 13e maand is gestort en het vakantiegeld van mei komt er binnenkort aan en grote reisorganisaties spelen hier handig op in door met grote vroegboekkortingen de vakantieganger te lokken om voor zijn of haar aangeboden reis te kiezen. Vaak betreft dit dan een auto – of vliegvakantie, maar wat nu als je eens anders op vakantie gaat…..

Genieten op Ameland

Genieten op Ameland

Wil je dat ultieme vakantiegevoel ervaren en er niet urenlang voor onderweg zijn? Dan is een bezoek aan het Friese Waddeneiland Ameland een uitstekende keuze. Met de boot ben je slechts 45 minuten onderweg van Holwerd naar Ameland. Eenmaal aangekomen op het eiland waan je jezelf meteen in de ultieme vakantiesfeer!