Vandaag deel ik weer een heerlijk recept met Paprika’s:
Tunamelt Paprika
Ingrediënten
- 2 blikjes tonijn op water (à 160g)
- 1 rode ui, in kleine blokjes
- 2 stengels bleekselderij, fijngehakt
- 4el verse platte peterselie, fijngehakt
- 4el citroenmayonaise
- 1tl dijonmosterd
- zout en peper
- 4 plakjes kaas
- 4 paprika’s, om te vullen
Verder nodig en te doen:
- Een ovenschaal
- De oven voorverwarmen op 200C, zodat de grillstand goed heet is
De tunamelt is een beroemde sandwich, met z’n romige tonijnvulling en laagje gesmolten kaas.
Maar wist je dat in plaats van brood het ook heerlijk smaakt als gevulde paprika. Een lekker lunchalternatief, als lichte maaltijd.
- Giet de tonijn af en meng met de ui, bleekselderij, peterselie, mayonaise en mosterd.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de paprika’s met het tonijnmengsel en dek af met de kaas.
- Zet 8-10 minuten onder de voorverwarmde grill tot de kaas gesmolten is en goudbruin kleurt.
- Meteen serveren.
Barbecuetip
Wil je je gevulde paprika wat extra’s geven grill ze dan voor je ze vult op een hete barbecue of grillpan. Dit geeft niet alleen mooie grillstrepen aan je paprika, maar ook extra smaak.
Vul daarna zoals hierboven beschreven.
Eet smakelijk!
Hi, yup this post is truly fastidious and I have learned lot of things from it gedefgafgdeabcdb