Madness

Madness bracht ruim 30 singles uit en in 2009 verraste Madness met de uitstekende comebackplaat The Liberty Of Norton Folgate. Deze werd opgevolgd door Oui Oui Si Si Ja Ja Da Da (2012) en onlangs nog Can’t Touch Us Now (2016). De band kan nog steeds rekenen op zeer positieve recensies met betrekking tot hun live-shows. Want ze weten ieder optreden om te toveren tot een ongekend feestje waarbij de Britten nog steeds garant staan voor ’the nuttiest sound around’!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=5iid61DgPEk[/embedyt]UB40

UB40

UB40 stond vijf keer op 1!

UB40 haalde maar liefst tweeëndertig keer de Nederlandse top-40. Waarvan vijf keer de eerste plaats. De energieke optredens van de Engelse succesband, die steevast snel zijn uitverkocht, zijn ‘a trip down memory lane’.  Na diverse uitverkochte, succesvolle shows en festivaloptredens in 2015, 2016 en 2017 heeft de formatie de smaak te pakken en heeft het werk van UB40 nog niets aan glans heeft verloren.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=zXt56MB-3vc[/embedyt]

Succes

Qua succes hebben Madness en UB40 iets gemeen. Ze hebben beide exact 214 weken in de Britse top 40 doorgebracht, en delen hierdoor het record voor het doorbrengen van de meeste weken in de Britse top 40 in de jaren 80. Het concert op Strijp-S wordt aangevuld met twee special guests die op een later moment bekend worden gemaakt.


Bezetting 

De bezetting van UB40 bestaat uit ‘founding members’ : Jimmy Brown (drums), Robin Campbell (co-lead vocals/gitaar), Earl Falconer (bas/zang), Norman Hassan (percussie/zang) en Brian Travers (sax/toetsen), plus Duncan Campbell (lead vocals, sinds hij in 2008 het stokje overnam van zijn broer), Martin Meredith (sax/keys), Lawrence Parry (trompet) en Tony Mullings (toetsen).

Kaartverkoop 

De kaartverkoop is onlangs gestart. Tickets voor het concert( wat gehouden wordt op evenemententerrein Strijp-S) zijn online verkrijgbaar via ticketmaster.nl . Het concert wordt gehouden op vrijdag 10 augustus 2018 en begint om 17.30u!