Vegan is tegenwoordig helemaal in. Steeds meer mensen eten minder vlees. Het bedrijf Vegan Masters speelt hier handig op in want in heel Nederland worden vegan maaltijden thuisbezorgd. Zo ziet ProVeg Nederland het aantal opties voor veganisten en vleesmijders in de foodservice snel toenemen.

Landelijke dekking

Vegan Masters is het eerste bedrijf dat zich volledig richt op de thuisbezorging van een breed assortiment plantaardige maaltijden en deze overal in Nederland kan bezorgen. Vegan is momenteel in opkomst.

Populaire restaurant – en fastfoodketens kwamen eerder al met vegan opties voor hun menukaart. Zo bezorgen New York Pizza en Domino´s op dit moment al vegan pizza´s en heeft De Beren sinds kort een vegan sate op het bezorgmenu staan.

Enorme stijging

Eerder dit jaar meldde bezorgdienst Deliveroo al dat het aantal bestellingen van vegan maaltijden met 450% is toegenomen.

Manager Food Industry & Foodservice van ProVeg Nederland Pablo Moleman hierover: ´Ik zie het aantal opties voor veganisten en vleesmijders in rap tempo toenemen. Vegan Masters komt op het juiste moment op de markt.´

Verse bedrijfslunches

Het bezorgen van verse en gezonde bedrijfslunches – en maaltijden is de laatste jaren in opkomst. De tijd dat men een broodtrommeltje meenam naar het werk is inmiddels verleden tijd. Vegan Masters speelt met hun formule van volledig plantaardige maaltijden slim in op deze trend. Moleman: ´Ook aan duurzaamheid is gedacht. De dozen en koelelementen worden door de bezorger direct mee terug genomen en de verpakkingen van de maaltijden bevatten 80% minder plastic.