Kan je nog wat speelgoed inspiratie gebruiken?

Het merk V-tech heeft als je het mij vraagt leuk en tegelijkertijd leerzaam speelgoed!

Drie keer leerzaam speelplezier voor ukkepukken

Welkom in onze wondere wereld vol kleur en muziek!

VTech introduceert drie nieuwkomers die staan voor drie keer educatief speelplezier, wat willen de allerkleinsten nog meer!

Never a dull moment met de Koetje Boe Bal, die dankzij de bewegingssensor alert reageert op het kleintje.

Even schudden en Koetje Boe speelt, ze is altijd in voor pret. ‘Speel met mij, dat maakt me vrolijk en blij’, duidelijker kan een koetje niet zijn. Ze kent kleuren en cijfers, maar zit ook vol grappige geluidjes.

Ze communiceert voortdurend en kent 45 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Een stevig en duurzaam koetje met karakter

 

 

Nieuw, maar met een vette knipoog naar speelgoed van toen is het Avonturenvliegtuig. Speelgoed met een trekkoord, zodat het altijd volgt, binnen en buiten. Een kist(je) met equipment en een gezicht dat oplicht als een van de toetsen op de neus worden ingedrukt. Antwoord komt met vrolijk stuiterende lichtjes en geluiden. Een vliegbrevet halen kleintjes hiermee niet, maar over cijfers, kleuren en zelfs het weer hoef je ze straks niets meer wijs te maken. Wijs worden ze zelf wel, met meer dan 70 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes die hun Avonturenvliegtuig ze leert. De reis gaat beginnen!

Of wordt het toch een thuisblijvertje, gewoon fijn in de achtertuin met de Alfabet Lichtjeskever? Een lieve mini, handzaam voor piepkleine knuistjes, voor in de box, op het speelkleed en daarbuiten. Haar rug verandert doorlopend van kleur, rood, geel, groen en blauw. Dankzij interactieve voelsprieten en een bewegingssensor ontpopt het schattige kevertje zich tot een trouw, bewegelijk vriendinnetje. Vergeet haar muzikale skills niet! Met de allerliefste melodietjes en liedjes leert ze kleintjes alles over kleuren en letterklanken.