Concert 

De Amerikaanse country zangeres CAM komt op zaterdag 15 september naar Nederland. Ze zal in ons land een optreden geven in de Sugarfactory in Amsterdam. In 2010 bracht CAM haar debuutalbum ‘Heartforward’ uit. In de jaren daarna schreef ze voornamelijk nummers voor andere artiesten zoals bijvoorbeeld Miley Cyrus en Maggie Rose. Voor eerstgenoemde schreef ze ‘Maybe You’re Right’ en voor Rose schreef ze ‘Fall Madly in Love with You’. In 2013 bracht ze het nummer ‘Down This Road’ uit en in 2015 kwam ze met haar album Untamed. Op dit album staat ook haar grootste hit ‘Burning House’. Dit nummer werd maar liefst  75 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Diane 

Het bewijs van Cam’s excentriciteit wordt duidelijk zichtbaar in het nummer Diane wat in 2017 werd uitgebracht. Diane stond wekenlang in de Spotify Viral 50 USA Chart. Tevens bereikte ze de top 15 van de iTunes in Amerika en wist ze zelf de nummer 1 positie een tijdje in te nemen in de Engelse iTunes Country Charts.

Songwriter 

Naast het produceren van haar nieuwe album schreef Cam ook mee aan het nummer ‘Palace’ van Sam Smith’s laatste album : The Thrill Of It All. Cam verzorgt onder andere de achtergrondzang en de elektrische gitaar. Ook sloot Cam aan bij een viertal uitverkochte Sam Smith shows in de O2 Arena in Londen. Sam Smith is niet de enige superster waarmee de Amerikaanse songwriter de afgelopen jaren het podium heeft gedeeld. Ze heeft onder andere al met Harry Styles ( voorheen One Direction), Tim McGraw & Faith Hillen en George Strait samen gewerkt.

Kaartverkoop 

De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl