Jouw kindje heeft het momenteel nog niet door, maar er breekt een nieuwe rage aan. ZoomiZooz verovert binnenkort de wereld van 1 tot 5 jarigen. De tuimeldiertjes worden echte collectors items. Ze zijn klein, handzaam en passen prima bij de verschillende speelsets van de ZoomiZooz collectie.

Vtech is een producent van educatief speelgoed. Voor elke levensfase heeft Vtech geschikt speelgoed. Of het nu een baby, peuter of kleuter betreft. Een paar weken geleden mocht Vtech nog een prijs in ontvangst nemen.

Het Klim & Verken Boomhuis uit de ZoomiZooz serie werd uitgeroepen tot Speelgoed van het jaar 2019 in Nederland.

Voor kinderen zal zo´n eretitel weinig uitmaken. De kleintjes worden vooral getriggerd door de leuke tuimelvriendjes met elk een eigen karakter. Of het nu een gorilla,hond,kat,varken,uil,beer,leeuw,haan,luipaard,vogel of een van de andere Vtech diertjes is, elk dier heeft zijn eigen naam en verjaardag. Daarnaast zijn alle diertjes te herkennen aan een sprekend snoetje en een ondeugende uitstraling.

Om de dierentuin compleet te maken komt Vtech meteen met 24 karakters. Een complete familie dus! Stuk voor stuk tuimelaars die verkrijgbaar zijn voor een zacht prijsje: 2.95 per stuk. Ze worden zelfs nog voordeliger in sets van drie of zes stuks verkocht.

Zo staat helemaal niets een spannend rollenspel tussen de tuimeldiertjes nog in de weg. Het avontuur kan meteen beginnen!

Wanneer de verschillende speelsets aangeschaft worden dan krijgt het spelen een andere dimensie. Hieronder de namen en de prijzen van de speelsets:

  • Tol & Dol Krokodil € 14,95
  • Reis & Leer Locomotief € 22,95
  • Swing en Speel Schommel € 14,95
  • Klim & Verken Boomhuis € 49,95

Prijzen losse tuimelvriendjes

  • Per stuk € 2,95
  • 3 pack € 7,95
  • 6 pack € 13,95 

Neem voor meer informatie eens een kijkje op deze website www.vttechnl.com